ЕвроКонсулт Груп

Започване на бизнес

 

ЕвроКонсулт Груп е отворена за нови и иновативни услуги, които отговарят на новите нужди на бизнеса. ЕвроКонсулт Груп е счетоводна  и консултантска фирма, с екип от водещи счетоводители в гр. София. Предлагаме  три фиксирани счетоводни пакети за нуждата на търговски дружества, които са в началото на един бизнес или в най- ранния стадий на създаване на бизнес в България.

Много от нашите клиенти като стартиращи фирми избират нашите фиксирани пакети, като те им осигуряват добра стойност за техните похарчени пари на получените в замяна счетоводни услуги и да им даде спокойствие, тъй като те контролират разходите за счетоводство в техния бизнес. Всеки начален счетоводен пакет е на конкурентна цена  и е съставен на база  задълбочени изследвания на новите нужди на бизнеса и законовите изисквания на търговия като дружество с ограничена отговорност.

Предплагаме следните пакети:

 

Ще получите:

Начален пакет

Счетоводни годишни услуги за 1 година

Подходящ е за дружество с ограничена отговорност, което не е функционирало от неговото учредяване или недействащи компании.

360 лв. за 1 година + ДДС

Стартиращ пакет

Счетоводни годишни услуги за 1 година

Стартиращ пакет е идеален за компании с годишни продажби по- малко от 50 000лв. и не е регистрирано по ДДС.

1500 лв.за 1 година 

Основен пакет

Счетоводни годишни услуги за 1 година

Основен пакет е предназначен за компании с годишни продажби, които биха могли да надхвърлят прага за регистрация по ДДС или вече са регистрирани по ДДС и с годишни продажби по- малко от 100 000лв.

Годишен счетоводен пакет 2 340 лв. + ДДС

Разрастващи се предприятия:

Счетоводителите в ЕвроКонсулт Груп са високо квалифицирани, за да ви подкрепят във вашия разрастващ се бизнес и са в състояние да ви помогнат да вземете правилните решения в точния момент. Вие сте добре дошли да обсъдите вашите бизнес изисквания с Вашите счетоводители и те ще бъдат в състояние да ви осигурят най-доброто решение и най- добрите цени на счетоводни услуги, за да отговарят на нуждите на вашия бизнес.

Регистрация на Дружество с ограничена отговорност на преференциална цена.

Всички фирмени регистрации се осигуряват от нашите опитни квалифицирани счетоводители и правни консултанти.

 

 

ЕвроКонсулт Груп

ЕвроКонсулт Груп са второ поколение счетоводители и винаги са имали за цел да станат международно-призната счетоводителна агенция чрез труд, почтеност, и страст за съшършенство. Напътствани от тези ключови ценности, ЕвроКонсулт Груп създава основа, която реализира тяхната цел.

София, бул. "Черни връх" 15

8.00 - 18:00
+359 87 7527530
SW